Terugroepactie medicatie – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

Terugroepactie medicatie

In sommige medicijnen met irbesartan/losartan/valsartan is een onzuiverheid aangetroffen die er niet in hoort: AZBT. Deze stof is mogelijk kankerverwekkend. De kans dat u kanker krijgt omdat u een medicijn met AZBT heeft ingenomen, is heel erg klein. Maar uiteraard wil ik niet dat u dat risico neemt.

Niet alle medicijnen met irbesartan, losartan of valsartan bevatten deze onzuiverheid. Het kan zijn dat u een veilig medicijn gebruikt.

Wilt u weten of uw medicatie onderdeel is van deze terugroepactie? Wij nemen de komende dagen contact met u op indien u mogelijk medicatie heeft ontvangen met deze onzuiverheid. We controleren dan samen of dit zo is.

Ga door met uw medicatie totdat uw arts of apotheker u anders adviseert. Stop in ieder geval nooit zonder overleg met uw medicijn.

We hopen u met dit bericht voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Publicatiedatum: 13-07-2021