Medicijnkluis – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Medicijnkluis

Wilt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van onze Medicijnkluis. Wij leggen uw medicijnen in de Medicijnkluis op het moment dat uw recept klaar is. Zo hoeft u niet in de apotheek te wachten.

Meld u aan via info@apotheekkouwenhoven.nl en geef uw e-mailadres aan ons door. U ontvangt dan automatisch bericht zodra uw bestelling in de Medicijnkluis staat.

Via de link https://docs.servilocker.com/quickreference kunt u een verkorte uitleg downloaden met een instructie over het uithalen van een pakje uit de Medicijnkluis.

Handige weetjes

  1. NIET in de Medicijnkluis: o.a. grote pakketten en koelkastartikelen.
  2. Tijdens de openingstijden van de apotheek is de Medicijnkluis ook in de hal van de apotheek te bedienen (de Medicijnkluis heeft twee uitgifte-luiken; 1 aan de buitenkand van het pand en 1 in de hal);
  3. U krijgt per keer dat er iets klaar staat een unieke afhaalcode. Met deze code en uw geboortedatum (dag + maand) kunt u de bestelling uitnemen uit de Medicijnkluis. Belangrijk: voor meercijferige dag is een aparte knop (21 maart is NIET 2-1, maar 21 maart);

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord