ServicePunt Westeinde gesloten per 1 maart 2022 – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

ServicePunt Westeinde gesloten per 1 maart 2022

Per 1 maart sluit ons ServicePunt aan de Nyckle Haismawei 7 in Westeinde.

Cliënten die op dit moment gebruik maken van dit ServicePunt ontvangen een informatiebrief.

Graag vernemen wij op welke wijze u de medicatie voortaan graag ontvangt (thuisbezorgd, zelf afhalen uit onze 24/7 afhaalautomaat ServiLocker of aan de balie bij de apotheek). U kunt het retourformulier ingevuld inleveren bij de apotheek aan de Spanjaardslaan of e-mailen naar info@apotheekkouwenhoven.nl

Via de link ‘Services’ vindt u een totaaloverzicht van alle locaties met een ServiLocker of servicepunt.

 

ServiLocker geneesmiddeluitgifte automaat

Wij beschikken over een afhaalautomaat waaruit u alle dagen van de week en 24 uur per dag  uw geneesmiddelen kunt uithalen. Zodra uw (herhaal)recept voor u klaar staat in de ServiLocker, ontvangt u een e-mail met daarin een afhaalcode, hiermee kunt u uw geneesmiddelen afhalen op een moment dat het u het beste uitkomt.

Inleveren (herhaal)recepten

Vooralsnog kunt u gebruik blijven maken van de recepten-brievenbus bij het SPW. Zodra hier een andere locatie voor wordt gevonden zullen we u hier via de website over informeren.

Wist u dat u via onze website ook een eigen account kunt aanmaken? U heeft dan altijd een actueel medicatieoverzicht bij de hand en overzicht over uw herhaalrecepten. Ook kunt u via de website (zowel met als zonder eigen account) uw herhaalrecepten aanvragen bij de apotheek, mocht u nog een tegoed hebben.

Publicatiedatum: 07-02-2022