Per 1-1-2022 geen groene herhaalbriefjes – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

Per 1-1-2022 geen groene herhaalbriefjes

Vanaf 1-1-2022 geven we geen groene herhaalbriefjes meer mee (u kunt deze nog wel inleveren).

Openstaande herhalingen kunt u altijd terugvinden op het apotheeketiket op de verpakking van uw medicatie. Boven de naam van het geneesmiddel staat aangegeven ‘Nog te herhalen …‘.

Uitzondering zijn insulines en anticonceptie, dit mag altijd herhaald worden als we hiervoor eenmaal een recept hebben ontvangen.

Medicatie die herhaald mag worden kunt u aanvragen via

  • www.apotheekkouwenhoven.nl/herhaalrecepten
  • of de app Uw Zorg Online

Als u via de website/app een account aanmaakt (patiëntenomgeving) dan heeft u altijd een actueel medicatieoverzicht bij de hand en inzage in de openstaande herhalingen. U kunt op de website ook zonder account een herhaling aanvragen via ‘herhalingen’.

Als u geen herhalingen meer heeft open staan verzoeken we u zelf een nieuw recept aan te vragen bij uw arts.

** Herhaalservice**

Kent u onze herhaalservice al? Medicijnen die u dagelijks gebruikt in een vaste dosering kunnen wij in de meeste gevallen (drie)maandelijks automatisch voor u klaarzetten. De apotheek vraagt dan de recepten aan bij uw arts. Als dit iets voor u is kunt u zich hiervoor aanmelden bij de apotheek.

Publicatiedatum: 28-12-2021