Klanttevredenheidsonderzoek, doet u mee? – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

Klanttevredenheidsonderzoek, doet u mee?

Als u recentelijk een bezoek heeft gebracht aan de apotheek kan het zijn dat u per e-mail bent uitgenodigd voor deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek.

Omdat wij u graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn, zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen met de apotheek. Daarom nodigen wij u uit om mee te doen aan een landelijk onderzoek naar de ervaringen van cliënten met de kwaliteit van zorg. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten.

Anonimiteit en privacy
Uw gegevens worden verwerkt door een onafhankelijk onderzoeksbureau Qualiview. Alle gegevens die u verstrekt worden strikt vertrouwelijk behandeld. De apotheek kan niet achterhalen wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Waarvoor worden mijn onderzoeksresultaten gebruikt?
De geanonimiseerde resultaten van het onderzoek worden gebruikt om de zorg van apotheken te verbeteren. Ook worden de resultaten gebruikt voor de volgende doelen:

  • Ondersteuning zorginkoop door zorgverzekeraars
  • Keuze-informatie zorgconsumenten
  • (beleids)informatie voor patiëntenorganisaties, overheid en toezichthouders.

Vragen? Bezoek eens https://www.qualizorg.nl/nld_nl/support/vragen/vragen-voor-patienten-en-clienten.html

Publicatiedatum: 27-02-2024