Nieuw collega gezocht! Apothekersassistent(e) 24-36u – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

Nieuw collega gezocht! Apothekersassistent(e) 24-36u

De apotheken Boiten, Buitenhove en Kouwenhoven hebben ruimte voor een apothekersassistent.

We ontwikkelen een moderne samenhangende organisatie. Met toepassing van high-tech, samenwerking en specialisatie willen we de patiënt sneller en beter farmaceutische zorg leveren. En als vanouds in zijn eigen buurt en in afstemming met de eigen (huis)arts.

Spreekt deze ontwikkeling je aan? Ben je nu (of binnenkort) gediplomeerd apothekersassistent of farmaceutisch medewerker en wil je groeien in je vak? Reageer dan op deze vacature!

Je verricht werkzaamheden m.b.t. bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol, houd je de voorraad bij en bewaakt deze.

De samenwerking van de drie apotheken biedt de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en je te richten op en te specialiseren in verschillende zorgtaken.

Wat neem je mee?

Ben je communicatief vaardig, ben je klantgericht en vind je het leuk om binnen een moderne organisatie te werken? Wil je, met jouw grote kennis van geneesmiddelen, een bijdrage leveren aan goede farmaceutische zorg voor onze patiënt?

Dan ben je van harte uitgenodigd te solliciteren!

Wat bieden we jou?

We bieden je een leuke en dynamische werkplek! Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kun je je specialiseren in diverse zorgtaken zoals Herhaalservice, Baxter en ons Service Center.

Ons team is heel divers in leeftijd, interesses en achtergrond. We willen dat iedereen zich welkom voelt.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken.

Goed om te weten!

De apotheken zijn gelegen in gezondheidscentra in Leeuwarden waar de onderlinge samenwerking met de huisartsen en andere zorgverleners prettig verloopt en de lijntjes kort zijn.

Naast onze hoofdvestigingen in Leeuwarden hebben we een Apotheek Service Punt (ASP) in Gezondheidscentrum It Kleaster te Wytgaard. Ook hier hebben we een goede werkrelatie met de huisartsen.

Naast dat wij thuiswonende patiënten in Leeuwarden en nabijgelegen dorpen van hun geneesmiddelen voorzien, leveren we ook medicatie aan een aantal verpleegtehuizen/instellingen en het hospice. Hierdoor hebben we een diverse populatie van patiënten.

We hebben een ruime keuze aan afhaalpunten en medicijnkluizen in en rondom Leeuwarden.

We werken met Digitaal Recept van Pharmacom en Track-and-Trace.

We hopen dat we je interesse hebben gewekt en kijken uit naar een reactie.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Tichelaar via 0582124339.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.
Publicatiedatum: 07-08-2023