Nieuw collega gezocht! Apothekersassistent(e) 24-36u – Apotheek Kouwenhoven – Leeuwarden

Apotheek Kouwenhoven

Als apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken.

Op deze site vindt u meer informatie over onze apotheek. Met vragen kunt u ons altijd mailen. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen of langskomen. Wij zijn u graag van dienst.

Terug naar overzicht

Nieuw collega gezocht! Apothekersassistent(e) 24-36u

Bij de samenwerkende apotheken Boiten, Buitenhove en Kouwenhoven te Leeuwarden zoeken wij een apothekersassistent.

Wie zijn wij?

De drie apotheken zijn onderdeel van gezondheidscentra in Leeuwarden. Ook een Apotheek Service Punt (ASP) in gezondheidscentrum ’t Kleaster in Wytgaard, en medicijnkluizen of afleverpunten in Techum, de Vrijheidswijk, Zuiderburen, Wirdum en Mantgum behoren bij de organisatie. Op de locaties is er goede samenwerking en korte lijntjes met huisartsen, thuiszorg e.a..

Wij leveren cliënten in Leeuwarden en nabijgelegen dorpen geneesmiddelen, en daarnaast aan Verpleeghuizen – Zorginstellingen. Een diverse populatie met gevarieerde farmaceutische zorgvraag. Ook is er uitstekende samenwerking met de Poliklinische Apotheek Leeuwarden voor spoedzorg in avond en nacht en voor overdracht van zorg tussen 2e en 1e lijn.

Vanuit onze visie ontwikkelen wij verder in (steeds meer) hightech samenwerking en specialisatie om de patiënt sneller en beter farmaceutische zorg te leveren. Als vanouds in zijn eigen buurt. In nauwe afstemming met de eigen (huis)arts en andere zorgverleners..

In onze visie leggen wij niet het accent op de trend van uitbesteden van vitale werkzaamheden aan landelijke partijen, maar op samenwerking, specialisatie en doorontwikkeling van de eigen organisatie om zelf complete zorg van hoge kwaliteit te leveren.

Wie zoeken wij?

Spreekt het je aan om naast de gebruikelijke werkzaamheden als bewaken, controleren, adviseren en afleveren van geneesmiddelen ook specialistische taken aan te leren en uit te voeren?

Projecten in farmaceutische patiëntenzorg, aflevering in Zorginstellingen, distributie via Servicepunten en Medicijnkluizen, etc. ?

Vind je het verfrissend om af en toe op meerdere locaties te werken, met verschillende mensen samen te werken en een afwisselend takenpakket te hebben?

En wil je, met jouw goede kennis van geneesmiddelen, een bijdrage leveren aan de farmaceutische zorg voor onze patiënten?  Dan is dit écht een baan voor jou!

Wat bieden we jou?

We bieden je een leuke en dynamische werkplek! Ons team is divers in leeftijd, interesses en in achtergrond. We willen dat iedereen zich welkom voelt. De arbeidsvoorwaarden volgen de CAO Apotheken.

We staan positief in opleiden en doorgroeien. Ben je bijvoorbeeld farmaceutisch medewerker met de ambitie om apothekersassistent te worden? Dan kun je ook contact opnemen.

Contactgegevens:

Graag ontvangen we jouw CV via apothekers@apotheekkouwenhoven.nl

Publicatiedatum: 29-04-2024